Våra aktiviteter

Simma och bada

Tolvåkerbadet har tre bassänger:

  • Simbassängen är 25 x 12.5 meter; Botten 1.00 meter -1,60 meter på grundaste och 3.40 på det djupaste.
  • Undervisningsbassängen (33°C) är 12,5 x 6 meter. Grundaste delen 0,6 meter-0.90 meter.
  • Plaskbassängen (33°C) för de allra minsta är 0-0,25 meter djup.

I simhallen hittar du även bubbelpool och ångbastu.

Vattenträning

Vattenträning är skonsam och effektiv träning. Du kan se schemat och boka pass HÄR.

Crawlkurser

Vi har grundkurser i crawl för dem som vill lära sig simsättet och fortsättningskurser för dem som vill utveckla tekniken.

Motionssim för vuxna

Missa inte Tolvåkerbadets lugna stund för enbart vuxna med levande ljus och lugn musik i simhallen. Varje tisdag 19.00-20.30.

Badkalas

Bad och kalas är den perfekta kombon, både för föräldrar och barn. Barnen leker, äter och har roligt. Och det är enkelt för dig som förälder. Boka ditt badkalas i receptionen.

Personlig Träning

Ni vet väl om att personlig träning klassas som friskvårdsaktivitet? Det betyder att du nu kan köpa pt med det friskvårdsbidrag du som anställd kan få från din arbetsgivare.

Varför inte starta upp hösten på ett helt nytt sätt?! Låt en personlig tränare lägga upp en träningsplanering för just dig, träna när det passar dig och tryter motivationen så finns din pt där. Ta steget, välkommen att boka ett kostnadsfritt första möte!

Ring 010-1774412 alternativt maila dennis.andersson@befair.se eller frida.knutsson@befair.se

Läs mer om Dennis HÄR.

SIMSKOLA

Tolvåkerbadet har ett brett utbud av simskolor för barn. Vi erbjuder även privatlektioner, kontakta Evelina för mer information evelina.karlegard@befair.se Höstens andra omgång simskolor släpps 22/10 kl.7.00. Boka simskolan HÄR.

Babysim

Babysim är kurser som ger ditt barn grunderna för glädje och trygghet i vatten. För föräldrar och barn är det en fin aktivitet tillsammans. Babysim erbjuds för barnen som är tre månader gamla och har läkt navel. Boka babysim HÄR.

GYM

Gymmet i Tolvåkerbadet har moderna konditions- och styrketräningsmaskiner som är lätta att använda och erbjuder träning för din styrka och uthållighet.

Vi har som uttalad ambition att erbjuda aktiviteter för alla och gymmet och valet av maskiner att gjorts med utgångspunkt från det.

Boka gärna en gyminstruktion i receptionen. Det är gratis och kommer att göra din träning bättre och roligare.

Gruppträning

Tolvåkerbadet har ett stort utbud av gruppträning både på land och i vatten. Du kan se schemat och boka pass HÄR.

EASY LINE

Easyline är enkel och effektiv cirkelträning som ökar både din kondition och styrka. Perfekt både för dig som är ny och för dig som är träningsvan. Passet sker med hjälp av enkla maskiner som går på lufttryck. Men Easyline funkar även för individuell träning.