Tolvåkerbadet

Sommarkurser i babysim & simskola

Nu är våra sommarkurser i babysim och simskola öppna för bokning! Läs mer om respektive kurs i bokningen. Varmt välkommen att bada och simma hos oss i sommar!

Hur många besökare får vi ha samtidigt?

I enlighet med pandemilagen får 40 besökare vistas i simhallen samtidigt. Hämta ett band vid receptionen när du kommer och återlämna det när du går. Detta gäller alla besök till simhallen, även simklubben.

Antalet besökare till gymmet är begränsat till 6 personer. Hämta en sprayflaska med desinfektion när du kommer och återlämna flaskan när du går. Du ansvarar för att rengöra maskiner och redskap som du nyttjar under besöket.

Vi har även begränsat antalet deltagare till våra grupptränings pass.
Vi uppskattar om du som tränar kan byta om och duscha hemma.

Träningsbeläggning i gymmet

Klicka här för att få en översikt vilka tider vi generellt har minst antal besökare på gymmet.


Tack!

I över ett år har pandemin påverkat oss alla. Vi har under tiden som varit vidtagit de nödvändiga åtgärder som situationen krävt. Tack för att du tagit ett stort eget ansvar under denna krävande tid. Tillsammans har vi möjliggjort värnandet om varandra och vår hälsa. Det är bra gjort!

Ett stort tack från oss till er!

Personalen

Lyft, simma, spring!

Tolvåkerbadet erbjuder många alternativ för er som vill komma igång att träna, både i vatten och på land. Simning, bad, gym och gruppträning.

VI har medlemskap för olika behov - årskort, månadskort, klippkort och engångsbiljett.

Vi kontaktar dig gärna och berättar mer. Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss!