Tolvåkerbadet

Köp årskort och träna gratis i sommar

Har du bestämt dig för att satsa långsiktigt är det ett ännu bättre alternativ att köpa årskort eller teckna abonnemang för minst ett år. Då får du träna och bada hela sommaren utan kostnad.

Vi håller öppet

Simhallen håller öppet med ordinarie öppettider. Gymmet har reducerade öppettider from 27 april.

Se våra sommaröppettider som gäller from 15 juni till 16 augusti.

Outdoor

Vi har utökat vårt gruppträningsutbud med Outdoor. Träna tillsammans samtidigt som vi håller avstånd och njuter av frisk luft och solens strålar. Vi träffas vid entrén.

För att se vårt gruppträningsschema, tryck på fliken BOKNING OCH KÖP högst upp på sidan därefter Gruppträning Tolvåkerbadet.

Varför inte ta med dig en vän, kollega eller familjen!


Personlig träning

Ta din träning till en ny nivå tillsammans med en Personlig Tränare (PT). När du tränar med en tydlig plan och en coach kan du nå resultat du bara drömt om.

Kontantfritt 2020

From 1/1 är vi en kontantfri anläggning

Bad och gym

På Tolvåkerbadet i Löddeköpinge kan du bada och träna. I gymmet har vi moderna maskiner. Vi har ett brett utbud av gruppträning både på land och i vatten.

När vi har öppet finns alltid banor tillgängliga för motionssimning i 25-metersbassängen.

Bara möjligheter

Tolvåkerbadet erbjuder många alternativ för er som vill komma igång att träna: simning, gym och gruppträning. Både på land och i vatten. Och det finns många olika sätt att betala: årskort, månadskort klippkort och engångsbiljett. Allt till förmånliga priser.

Vi kontaktar dig gärna och berättar mer. Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss.

Erbjudande bad

Dags att få en känsla av sommarens simning och bad redan nu? Du som vill crawla, motionsimma eller bada med familjen, vi har nu ett härligt erbjudande:

  • 5 besök - betala för 4

  • Vuxen från 16 år 240 kr

  • Barn 3-15 år, 120 kr

Klippkortet köps i receptionen eller HÄR.

Det går bra att köpa kortet till och med 31 maj. Kortet gäller i 12 månader från inköpsdatum. Kortet gäller både på Tolvåkerbadet och Vikenbadet.

Välkommen!


Kundnöjdhet

Varje år frågar vi våra besökare vad de tycker om verksamheten. Läs HÄR om resultaten 2020. Tack också till alla er som besvarade enkäten.

Vikenbadet

Vår systeranläggning Vikenbadet har en egen hemsida. Du hittar den HÄR.

Coronaviruset – hur vi agerar

Vi på Tolvåkerbadet gör allt vi kan för att du som besökare ska känna dig trygg vid ditt besök hos oss. Våra besökares och medarbetares säkerhet har högsta prioritet och vi följer noga händelseutvecklingen i denna extraordinära situation.

  • Vi bevakar informationen från Folkhälsomyndigheten och andra berörda myndigheter och vidtar de åtgärder som rekommenderas.

  • Smittan sprids inte via klorerat vatten. Läs mer på Svenska Badbranschens hemsida.

  • Väl inarbetade städrutiner har utökats med ytterligare desinficering av utsatta områden (handtag, kranar, träningsutrustning).

  • Känner du dig frisk är du välkommen att besöka oss precis som vanligt! Är du sjuk, stanna hemma – för din egen och andras skull.

  • Vi uppmanar alla besökare och all personal att vara extra noga med handhygien.

  • Använd desinfektionsmedel för rengöring av händer och träningsutrustning.

Hitta hit

Det är lätt att komma hit med buss 122, cykel eller bil.