Tolvåkerbadet

3 okt håller simhallen stängt pga simtävling
Gym och gruppträning har öppet som vanligt

Outdoor

Vi har utökat vårt gruppträningsutbud med Outdoor. Träna tillsammans samtidigt som vi håller avstånd och njuter av frisk luft och solens strålar. Vi träffas vid entrén.

För att se vårt gruppträningsschema, tryck på fliken BOKNING OCH KÖP högst upp på sidan därefter Gruppträning Tolvåkerbadet.

Varför inte ta med dig en vän, kollega eller familjen!


Small group training

-För dig med Fysisk aktivitet på recept

Vi startar 10-veckorsperioden med individuella samtal. Därefter kommer vi testa olika individanpassade träningsformer som ex vattenträning, easyline, spinning och mobility. Dessa kommer även att varvas med mindfulness och kostföreläsning.

Start 30 september, onsdagar kl 14.00-15.00 på Tolvåkerbadet.

Pris för medlem 399 kr, icke medlem 899 kr

Anmäl ditt intresse till:

Evelina evelina.karlegard@befair.se

Zandra zandra.wohlert@befair.seBad och gym

På Tolvåkerbadet i Löddeköpinge kan du bada och träna. I gymmet har vi moderna maskiner. Vi har ett brett utbud av gruppträning både på land och i vatten.

När vi har öppet finns alltid banor tillgängliga för motionssimning i 25-metersbassängen.


Bara möjligheter

Tolvåkerbadet erbjuder många alternativ för er som vill komma igång att träna: simning, gym och gruppträning. Både på land och i vatten. Och det finns många olika sätt att betala: årskort, månadskort klippkort och engångsbiljett. Allt till förmånliga priser.

Vi kontaktar dig gärna och berättar mer. Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss.


Personlig träning

Ta din träning till en ny nivå tillsammans med en Personlig Tränare (PT). När du tränar med en tydlig plan och en coach kan du nå resultat du bara drömt om.

Coronaviruset – hur vi agerar

Vi på Tolvåkerbadet gör allt vi kan för att du som besökare ska känna dig trygg vid ditt besök hos oss. Våra besökares och medarbetares säkerhet har högsta prioritet och vi följer noga händelseutvecklingen i denna extraordinära situation.

  • Vi bevakar informationen från Folkhälsomyndigheten och andra berörda myndigheter och vidtar de åtgärder som rekommenderas.

  • Smittan sprids inte via klorerat vatten. Läs mer på Svenska Badbranschens hemsida.

  • Väl inarbetade städrutiner har utökats med ytterligare desinficering av utsatta områden (handtag, kranar, träningsutrustning).

  • Känner du dig frisk är du välkommen att besöka oss precis som vanligt! Är du sjuk, stanna hemma – för din egen och andras skull.

  • Vi uppmanar alla besökare och all personal att vara extra noga med handhygien.

  • Använd desinfektionsmedel för rengöring av händer och träningsutrustning.

Hitta hit

Det är lätt att komma hit med buss 122, cykel eller bil.